Back to Online security nieuws

Gratis ouderlijk toezicht met iOS: bescherm je kinderen online

Geplaatst in Online security nieuws op

In de hedendaagse digitale wereld zijn kinderen op steeds jongere leeftijd online aanwezig. Hoewel het internet onmiskenbare educatieve voordelen biedt, kent het ook risico's, vooral voor de jongere gebruikers. Het is daarom essentieel om jouw kinderen te beschermen tegen ongepaste content en excessief gebruik van tijdrovende apps zoals Snapchat en TikTok. Echter, veel ouders zijn nog niet bekend met de beschikbare middelen om de online ervaring van hun kinderen te beveiligen.

Als jouw gezin gebruikmaakt van Apple-producten zoals de iPhone, iPad of MacBook, biedt het iOS-systeem ingebouwde ouderlijk toezicht functies die je kunnen helpen bij het beheren en beveiligen van de digitale ervaring van jouw kinderen. Hier zijn enkele van de kernfuncties van Apple's Ouderlijk Toezicht:

 

  1. Individuele of Groepsregels: Stel unieke regels in voor elk kind of implementeer algemene regels voor iedereen in het gezin.
  2. App-beheer: Beheer welke apps je kinderen kunnen gebruiken, om zo het gebruik van social media apps zoals Snapchat en TikTok te beperken.
  3. Tijdslimieten per App: Stel tijdslimieten in voor specifieke apps om een gezonde scherm-tijd balans te behouden.
  4. Toegangscodebeheer: Voorkom dat kinderen hun toegangscode wijzigen zonder uw toestemming.
  5. Schermtijdbeheer: Beheer de algemene schermtijd om een gezonde balans te bevorderen.
  6. Altijd Toegestane Functies: Stel bepaalde functies in zoals bellen naar ouders die altijd zijn toegestaan, ongeacht andere beperkingen.
  7. Locatiedeling: Hou de locatie van je kinderen in de gaten voor extra veiligheid met Apple's locatiedeling functie.

Naast de ingebouwde functies van Apple, zijn er ook externe beveiligingspakketten die uitgebreide ouderlijk toezicht opties bieden. Pakketten zoals F-Secure Total Protection en Bitdefender Total Security zijn voordelig verkrijgbaar via

https://mijnvirusscanner.nl/actie

Tip: Mocht je van een van onze acties gebruik maken, kies dan tijdens de activatie of verlenging niet voor een stilzwijgende verlenging via de producent. Dit kan namelijk resulteren in onverwachte hoge kosten. Bij MijnVirusscanner zijn we geen voorstander van stilzwijgende verlengingen en we zullen je tijdig informeren, voordat jouw abonnement verlengd kan worden, over scherpe prijzen via onze actiepagina.

Blijf op de hoogte van de laatste adviezen om jouw gezin veilig te houden in de digitale wereld door MijnVirusscanner te volgen. Met de juiste tools en kennis kun je een veilige en educatieve online omgeving creëren voor jouw kinderen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published